Korisničko ime unijeti bez @skole.hr

Prijaviti se mogu svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet.

Cure 8.B razreda

1 1 1 1 1 4.20 (Glasova: 5)

U 8.b razredu se nalazi 26 učenika, te su većina djevojke. U razredu je 14 djevojaka te je svaka specifična na svoj način. Počnimo abecednim redom…

 

 

Tomislava Akrap-Tomislava je uistinu umjetnička duša ovoga razreda, Tomislava voli čitati i crtati. Ona uistinu ima dar za crtanje te su njeni  crteži izrađeni do najsitnijih detalja. Ambiciozna je u vezi odlaska u Školu primijenjene umjetnosti i dizajna.

Nika Blažeković- Nikina je strast šminka, Nika bi u budućnosti voljela biti vizažist. Njenu odluku svi  podupiremo jer smo mi takav razred, iznimno suportivan.  Ona je u naš razred došla u osmom razredu odnosno u zadnjoj godini, no nije propustila iskusiti čari ovoga razreda.

Lucija Marta Ciglenečki- Tiha karika ovoga razreda, Luciju nikada nećete čuti kako priča pod satom ili kako ju profesor opominje. Lucija ima zanimljivu osobnost te joj je najdraži žanr znanstvena fantastika. Izvan škole Lucija je uspješna plivačica te se plivanjem bavi od prvog razreda. Sama priznaje da nekada uistinu nije lako.

Laura Čović- Simpatična plavuša 8.b razreda, svaki razred ima barem jednu. Laura je humana i vrlo dobra prijateljica. Laura bi pomogla svakome čak i vlastitom neprijatelju, ali kao da bi djevojka poput nje imala neprijatelja. Najdraži predmet joj je hrvatski jezik te Laura uživa biti dio dramske skupine.

 

Jelena Ferić- Humoristična, Jelena voli zbijati šale te zabavljati svoje prijatelje u razredu, uvijek će se truditi razvedriti tužnog prijatelja ili nekome uljepšati dan. Jelena jako voli životinje i posjeduje ih čak 6.

Leona Haupert- Još jedan aktivni sportaš ovoga razreda, Leona trenira karate već 7 godina i istinu joj dobro ide, često putuje na natjecanja te je njihov ishod gotovo uvijek pozitivan, pohađala je glazbenu školu te naučila svirati klavir. Leoni svi želimo svu sreću u budućnosti i da nastavi sa impresivnim radom.

Klara Keber- Bivši atletičar sa impresivnim rezultatima. Klara je u sportu uistinu briljirala, no nije joj samo to jača strana. Likovna akademija je također dio Klarinoga života koji joj je vrlo drag, no naša Klara također uči talijanski jezik te joj vrlo dobro ide. Klaru ćemo zapamtiti po sramežljivosti, ali i tome što je uvijek voljna pomoći.

Petra Kovačić- Mlada nada ovog razreda, Petra je uistinu anđeo sišao sa nebesa. Iznimno dobra djevojka i također izvrsna u školi. Petra ide na dramsku skupinu te se u slobodno vrijeme pleše. Reći ću da je ona mlada nada dramske umjetnosti iako ona kaže da za to nema veliki interes i više uživa u plesu. Za Petru znamo da će joj budućnost donijeti velike mogućnosti.

Irma Kuzmanović- Irma je uvijek pokazivala veliku količinu radoznalosti što je dakako utjecalo na njenu ambicioznost u višim razredima. Najdraži predmeti su joj prirodoslovni predmeti te joj na tome  svi čestitamo, Irma je dakako jedna od najboljih učenika ovog razreda i svi smo, kao i njen razrednik, iznimno ponosni na njen uspjeh, unatoč marljivom radu u školi Irma trenira atletiku što nikako nije jednostavno te joj oduzima 4 sata 6 puta tjedno. Svi navijamo za Irmu da samo tako nastavi.

Josipa Kovilić- Josipaina strast je pjevanje te na svakome izletu kada čujete pjesmu možete pogoditi da je to ona. Josipa je veselo lice ovog razreda i nikada je nećete uočiti namrgođenu. U budućnosti bi se voljela okušati u pjevačkoj ulozi.

Ema Pešice- Još jedan umjetnik! Ema voli crtanje i aktivno se priprema za upis u Školu primijenjene umjetnosti i dizajna, Ema također jako voli engleski jezik i aktivna je na svakom satu. Nadamo se da će ispuniti svoj san i imati dobre rezultate na upisima. Želimo sreću njoj i Tomislavi!

Anamaria Pranjić- Nema se mnogo reći o njoj, a mislim da ni nema potrebe. Naime ja vjerujem da je pisanje o sebi u trećem licu stvarno nezgodno i teško za izvesti bez da zvuči pretenciozno, no dobro.  Anamaria naime voli poeziju, ali nema sreće u pisanju iste. Napisala je samo nekoliko nazovi pjesama koje su se možda svidjele njezinim prijateljicama, ali ona sama inzistira ne ići dublje u pisanje. Najdraži pjesnik joj je Dobriša Cesarić te o njemu, kako ona kaže, može napisati cijelu biografiju.  Anamaria je dio dramske skupine, a što se tiče budućnosti želi upisati Klasičnu gimnaziju.

Anita Zajec- Anita bi voljela upisati IX. gimnaziju, a još od petog razreda govori kako bi voljela postati fizioterapeut. U slobodno vrijeme trenira judo i to već 4 godine, a izuzet toga provodi vrijeme sa svoja dva psa. Anita uvijek vodi bilješke i jako je organizirana stoga kroz ove godine kada god netko ne bi znao što imamo sljedeći sat ili koja je zadaća za sljedeći dan, Anita bi bila prva koju bismo pitali.

Ana Nikić- Ana dakako ima mišljenje o svemu i svakom razgovoru se lako snalazi. Sa Anom se stvarno može dobro porazgovarati, a gotovo je nemoguće od nje dobiti odrješiti i bezobrazan odgovor. Stvarno draga djevojka, najdraži predmet joj je biologija, a najdraži profesor Vlatka Husetović.

 

Srodni članci

Školska godina 2023/24

S. Prije p. Poslije p.
1. 8.00-8.45 14.00-14.45
2. 8.55-9.40 14.50-15.35
3. 9.50-10.35 15.45-16.30
4. 10.40-11.25 16.40-17.25
5. 11.30-12.15 17.30-18.15
6. 12.20-13.05 18.20-19.05
7. 13.10-13.55  

jpg Kalendar 2023/24

Streljački klub "Kustošija"