Korisničko ime unijeti bez @skole.hr

Prijaviti se mogu svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet.

Profesori

1 1 1 1 1 5.00 (Glasova: 4)

Profesorica Šapina bila je naša profesorica hrvatskog jezika od 5. do 8. razreda. Poznaje nas vrlo dobro zato što s nama provodi toliko sati tjedno. Zbog svoje vedre naravi učinila je nastavu hrvatskog jezika za nas zanimljivom i zabavnom. Pobolje nas je upoznala s našim materinskim jezikom, njegovim pravilima i obilježjima. Pokazala nam je moći riječ i pravilnog izražavanja te važnost širokog vokabulara.

 

Profesorica Šimunović probudila je u nama skrivene umjetnike i sanjare. Pokazala nam je kako svaka slika ima svoju ljepotu i naučila nas je kako nije bitno slikamo li poput Michelangela već je bitna originalnost.

S profesorom Filipijem glazbena je kultura bila ispunjena smijehom i zabavom. Profesor Filipi je našao način da svaku lekciju učini zanimljivom. Na jednostavan i smiješan način nam je objašnjavao povijest glazbe i način rada instrumenata. 

Tijekom osam godina učenja njemačkog jezika imali smo dvije profesorice. Profesorica Klinčić-Bartolić nas je pratila 7 godina. Gledala nas je kako odrastamo i na kreativan način nas podučavala. S njom smo pjevali pjesme na njemačkom, igrali se, izrađivali plakate, prezentacije i videe te naučili sklonidbu "prikolica" pomoću slike obitelji. U osmom razredu "preuzela" nas je profesorica Pažin. Pokazala je tijekom ove godine golemu količinu strpljenja. I ona nas je baš kao i profesorica Klinčić-Bartolić poticala da proširujemo svoje znanje njemačkog jezika putem prezentacija, sastavaka i plakata.

Profesorica Savić nas je podučavala matematiku. Pokazala nam je kako je u životu korisno znati nešto više od tablice množenja i kako zbrojiti dva i dva. Pokazala nam je kako redovitim radom i trudom možemo nadoknaditi naš nedostatak Einsteinove genijalnosti. 

Od 5. do 8. razreda imali smo četiri profesorice prirode, kasnije biologije. Prvo smo upoznali profesoricu Lugarić. Ona nas je podučila o svijetu ispod mikroskopa i o biljkama koje nas okružuju. Naše daljnje obrazovanje nastavili smo s profesoricom Boljkovac. Ona nas je potaknula da povezujemo znanje iz biologije sa znanjem iz drugih predmeta. Trudila se na jednostavan i zabavan način upoznati nas s prirodom i naučiti kako funkcionira naše tijelo. U osmom razredu upoznali smo profesoricu Maleničić. Ona nas je nastavila poučavati o tome kako funkcionira naše tijelo. Osmi razred ćemo završiti s profesoricom Musović koja nam je pokazala kako postoje neraskidive veze između svega u prirodi. Poticala nas je da razmišljamo svojom glavom i razvijemo logičko zaključivanje (neki su bili uspješniji od drugih). 

Kemiji nas je podučila profesorica Husetović. S njom smo u 7. razredu prije lockdowna "žarili i palili" s raznim pokusima. Profesorica Husetović je odbila ići linijom manjeg otpora te je ustrajala da nas nauči razmišljati kako bismo mogli primijeniti ono što naučimo, a ne da to ostane samo mrtvo slovo na papiru koje smo prepisali bez razmišljanja. 

Sili, gibanju, energiji, svjetlosti i zvuku nas je poučila profesorica Spetić. S njom smo svake godine proučavali svemir putem projekta i upoznavali svijet i pojave oko nas, izrađivali prezentacije kojima smo se potrudili pokazati naše znanje (koliko je to bilo uspješno zna samo profesorica).

Povijesti i važnim životnim lekcijama nas je poučio profesor Kačić. Objašnjavao nam je povijesne lekcije bolje od bilo kakvog udžbenika. Zahvaljujući njegovim šalama možemo biti sigurni da smo barem nešto zapamtili.

Profesorica Fišter naša je razrednica i  profesorica geografije. Naučila nas je tajne nastanka svijeta i njegovog razvoja. Pokazala nam je povezanost povijesti, geografije i biologije. Projektima, koje nam je zadala, nas je "prisilila" da se potrudimo sami istraživati jer se to puno više isplati.

Kako funkcioniraju generatori, elektromotori, kako nastaje plastika i kako se izrađuju nacrti podučili su nas zajedničkim snagama profesor Batur, profesor Piški, profesorica Madžarević Petričević i profesor Bobić. S njima smo izrađivali razne makete i uređaje. Postavili su temelje onima koji će se uputiti u strukovne škole za vodoinstalatere, mehaničare, električare...

Kondiciju smo postizali pod nadzorom profesora Ledinščaka, profesorice Vukić i profesora Pintarića. Iako se većina nas ne može baš pohvaliti nekakvim posebnim pločicama, možemo se pohvaliti nadvladavanjem straha u učenju različitih sportova. 

Engleski smo svladavali uz profesoricu Bengez. Svaku lekciju ona bi obogatila zanimljivim pričama i činjenicama. Profesorica Bengez ispravila je naše pogreške u govoru koji smo pokupili iz filmova i serija tako da se sada nećemo obrukati pred nekim Englezom.

Profesorica Cingulin nam je približila našu vjeru. Svojim strpljenjem i blagošću bila je divan uzor. Naučila nas je kako nas Bog sve voli. Svaki sat s njom bio je ugodan. Pokazala nam je kako kršćanstvo nije teret već blagoslov.

Računalnim čudima nas je poučavao profesor Bobić. Uz njega smo se naučili opreznosti na internetu, programiranju, izradi dokumenta i videa. 

Svim profesorima od srca hvala! Lekcije naučene.

Školska godina 2023/24

S. Prije p. Poslije p.
1. 8.00-8.45 14.00-14.45
2. 8.55-9.40 14.50-15.35
3. 9.50-10.35 15.45-16.30
4. 10.40-11.25 16.40-17.25
5. 11.30-12.15 17.30-18.15
6. 12.20-13.05 18.20-19.05
7. 13.10-13.55  

jpg Kalendar 2023/24

Streljački klub "Kustošija"