Korisničko ime unijeti bez @skole.hr

Prijaviti se mogu svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet.

8.a- profesori

1 1 1 1 1 5.00 (Glasova: 2)

 Za početak, svim profesorima se ispričavam u ime razreda, za sve nevolje koje smo uzrokovali.

A sad, želim spomenuti najvažnijeg profesora, našeg razrednika- Armanda Filipija. Kad smo došli u peti razred bilo je svega, ali uz pomoć njega svi smo se smirili i privikli na promjene koje su se događale. Peti i šesti razred su mi u mutnom sjećanju pa ne mogu baš pisati o tom razdoblju, ali zato imam puno anegdota nakon toga. Bilo je smiješnih priča, problema i razgovora a opet sve smo to riješili bez ikakvih problema. Naš razrednik, koliko god i njemu bilo zbunjujuće, uvijek je nastojao napraviti što je najbolje za sve. Ne samo da smo naučili puno glazbenog nego smo naučili jako korisnih savjeta za život. Nijedan sat nije bio dosadan (da baš ne lažemo možda glazbeni malo) zbog njega i njegovih malih šala. Imao je puno razumijevanja za svakoga i iako smo mu bili prvi razred dobro se snašao. Mislim da nijedan od nas ne bi ovako ispao da nije bilo njega. Svatko od nas, pokazujemo li to ili ne, smo vrlo zahvalni što je ispalo ovako kako je, jer da nije mislim da bi samo bilo gore. Tko god će mu biti sljedeći razred ima puno sreće.

 

Sljedeće bih spomenula profesoricu Husetović- porfesoricu kemije. Bilo je puno guranja, muke, teških razdoblja ali na kraju mislim da nitko osim nje ne bi napravio bolji posao. Stvarno mislim da svatko od nas može reći da je profesorica napravila odličan posao u predavanju i trudu. Po riječima profesorice “skolčila nas je” ali i dobro da je. Znamo da je cilj bio dobro nas pripremiti za srednju i to smo više nego spremni. Vrlo smo zahvalni na profesorici i želimo joj sve najbolje u nastavku predavanja.

 

Kada smo već kod prirodoslovnih predmeta želimo se i zahvaliti profesorici Matošević- profesorica matematike. Četiri sata tjedno je puno ali zato nije bilo teško (barem meni). Isto znamo da se jako trudila i vrlo smo zahvalni na tome. Imala je puno razumijevanja prema učenicima koji nisu mogli razumjeti i stalno im je dolazila u susret. Ako smo išta naučili to je kako primjeniti matmatiku u stvarnom životu. Svaki “građanski odgoj” naučio nas je ponešto iako možda to nismo shvatili. I njoj želimo svu sreću nadalje.

 

Profesorica biologije ,Anamarija Boljkovac, s nama je bila malo sedmog i većinom osmog razreda ali naučila nas je štošta. Našla je novi pristup učenju i razumijevanju što nam je puno pomoglo. Na satu smo uvijek bili opušteni na način da smo uvijek mogli pitati što ne razumijemo i ona bi nam odmah objasnila. Njezina metoda rada i predavanja je odlična i svima je pomogla da bolje razumiju. Zahvaljujemo joj se što nas je tako dobro naučila i želimo joj sreću na daljnjem putu.

Naravno ne možemo ni zaboraviti profesoricu Lugarić koja nas je trpila dvije pune godine i još nešto malo. Zahvalni smo na onome što nas je naučila i nadamo se da je bolje.

 

Mirjanu Šapinu, profesoricu hrvatskog, gledali smo skoro svaki dan ali nije nam bila muka. Nasuprot, satovi su bili opušteni i često je bilo šaljivih bisera kao npr. deda i more. Ipak morali smo se i uozbiljit. Mislim da smo svi otišli sa satova s barem nekim novim znanjem, malim ili velikim. Kada je trebalo biti ozbiljno profesorica je bila stroga ali kada smo se smijali profesorica se smijala s nama. Zahvaljujemo se profesorici što nas je trpila i naše neslane šale. Želimo joj sretan nastavak predavanja.

 

Profesor Zaviša Kačić predavao nam je povijest. Voljeli smo razgovarati s njim o nekim temama i slušati njegova mišljenja. Ipak na satu nije bila samo zabava. Svi su uvijek bili u tišini, što je bilo lijepo za promjenu, ali mislim da je to zato jer su se svi bojali da ih ne izbaci. Što god bilo radilo je i satovi povijesti nikad nisu bili dosadni. Ja osobno sam voljela slušati o ratovima i politici. Objašnjenja su bila čista i razumljiva i mislim da smo puno zapamtili samo sa sata. Drago nam je da nije puno tražio od nas ali opet dosta smo naučili u te četiri godine. Zahvaljujemo se profesoru što nas je ustrojio i želimo mu sreću nadalje.

Profesorica Spetić, profesorica fizike, koliko god se mučila bili smo tvrdoglavi. Bilo je problema i neučenja ali na kraju mislim da smo svi barem nešto naučili. Fizika je po prirodi teška pa i tu nismo imali prednost ali izvukli smo se. Zahvaljujemo se profesorici i nadamo se da će sa sljedećim učeinicima biti lakše.

Profesorica Stepanjak učila nas je engleski. Neznam sad koliko su neki naučili ali oni koji jesu dobro znaju. Na satu smo bili nemirni i znamo a nije bilo lako ali prošli smo i to. Zahvaljuejmo se i njoj što nas je trpila 4 godine.

Profesorica Fišter, profesorica geografije, je bila super. Kod nje nismo imali puno problema, možda nei pojedinci ali sve u svemu profesorica je imala razumijevanja i pružila bi pomoć onome tko ju treba. Hvala Vam što ste nas naučili barem ono malo što znamo i želimo Vam sretan nastavak.

Profesoricu NIkolinu nismo puno viđali ali kad jesmo bilo je opušteno i zabavno na satu. I njoj se zahvaljujemo i nadamo se da će nastaviti predavati bez problema.

Iako su samo 5 učenika izdržali na informatici želimo se zahvlaiti profesoru Bobiću što nas je naučio važne savjete za rad u digitalnom svijetu.

Šećer na kraju profesorica Radoš. Mislim da ni jedan učenik nema primjedbu na nju. Svaki sat tjelesnog bio je super i uvijek smo s njom mogli pričati. Hvala nam na zabavnim satovima i želimo vam svu sreću.

Ispričavam se ako sam nekoga zaboravila ako ne poznajem tog profesora ali ovo su svi koji su meni predavali. Svim profesorima želimo svu sreću i nastavak daljnjeg predavanja. Sad kad smo mi otišli možete se malo opustiti.

Školska godina 2023/24

S. Prije p. Poslije p.
1. 8.00-8.45 14.00-14.45
2. 8.55-9.40 14.50-15.35
3. 9.50-10.35 15.45-16.30
4. 10.40-11.25 16.40-17.25
5. 11.30-12.15 17.30-18.15
6. 12.20-13.05 18.20-19.05
7. 13.10-13.55  

jpg Kalendar 2023/24

Streljački klub "Kustošija"