Korisničko ime unijeti bez @skole.hr

Prijaviti se mogu svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet.

Cure 8.a razreda

1 1 1 1 1 4.23 (Glasova: 13)

Cure-8.a

Ovo su cure 8.a razreda. U razredu ima 14 cura, a ovdje se nalazi opis svake cure u našem razredu. Sve je napisano abecednim redoslijedom. 

 

 

Nina Duraković

Nina zna jako dobro nasmijati ljude i na razne se načine zna zabaviti. Jako se brine za svoje prijatelje i za njihova mišljenja. Pametna je i u budućnosti bi htjela postati fizičar. Voli gledati hororce i smije se ljudima koji ih se boje. Od glazbe voli slušati heavy metal. Svoju sobu čisti veamo rijetko, ali kada ju očisti izvadi osam vreća smeća. Već nekoliko godina trenira badminton i bila je na već mnogo natjecanja.

Marta Gašperov

Marta je jako dobra prijateljica. Pričljiva je i društvena. Uz nju nikad nije dosadno. Marljiva je i uporna te time postiže dobre rezultate u školi. U slobodno vrijeme gleda serije i snima tiktokove. Bavi se odbojkom i nadamo se da ćemo je jednog dana vidjeti u hrvatskoj odbojkaškoj reprezentaciji.

Klara Golub

Klara je odgovorna i pouzdana osoba. Puno se trudi i radi, a to pokazuju njezine ocjene i postignuća. Bilo kome je potrebna pomoć u školi ona će mu isti čas pomoći. Pravi fan je Harry Pottera i u slobodno ga vrijeme voli gledati. Bavi se plesom i glumom, ali nemojmo zaboraviti i crtanje koje joj dobro ide isto.

Franceska Jurmić

Franceska je umjetnička duša našeg razreda. U slobodno vrijeme se bavi digitalnim crtanjem. Uči već par godina japanski jezik. Kada stigne voli gledati anime filmove. Daje sve od sebe da bude što bolja učenica. Nenametljiva je i jako povučena kao prijateljica.

Lora Kasanić

Lora je iskrena i daje jako dobre savjete zbog čega je vrlo dobra prijateljica. Ustrajna je jer ne odustaje od svojih želja i ciljeva i često joj to i uspije. Pričljiva je i živahna. U slobodno vrijeme se šeće i gleda serije.

Renea Košćak

Renea je draga i slatka. Uvijek je spremna pomoći. Marljiva je i društvena. U slobodno vrijeme izlazi van i gleda serije.

Lara Kruška

Lara je iskrena iako svojom iskrenočću zna povrijediti ljude. Marljiva je i ne odustaje od svojih ciljeva. U svoje slobodno vrijeme ide u Banja Luku.

Asja Kučević

Asja u slobodno vrijeme voli gledati filmove i serije. Sramežljiva je osoba, ne voli da pažnja bude na njoj. Uvijek razvedri one koji su tužni. Kod donošenja važnih odluka vrlo je neodlučna osoba. Vrlo pedantna osoba i voli dogovore poštivati, iako ponekada kasni na dogovore pa joj je to već i postala navika.

Vida Martinek

Vida je tiha je osoba i ne nameće se. Ne daje puno svojih mišljenja u razredu i talentirana je u crtanju. U slobodno vrijeme voli gledati anime filmove. Trenira ples.

Lana Mujkić

Lanina strast je šminka. Društvena je i druželjubiva s novim ljudima. Prati modne trendove i voli puno putovati. Dobra je učenica i daje sve od sebe da sve stigne na vrijeme i da ima dobre ocjene.

Ines Novak

Ines je talentirana u klizanju, u taekwondo, sviranju violine... Slobodnim vikendima ide jahati svoje konje u Sloveniju. Odlična je učenica i daje 100% od sebe u kompletno svim stvarima. Isto je i jako dobra i vjerna prijateljica i uvijek će pomoći.

Leona Šajatović

Leona je vrlo dobra prijateljica i uvijek je iskrena. Voli pomagati ljudima pa se zato odlučila biti doktorica. Živahna je i pričljiva, ali uvijek ju je dobro imati u svome društvu. U slobodno vrijeme gleda serije.

Magdalena Tkalec

Magdalena se lako sprijatelji s ljudima. Često radi kod tate u ambulanti kao veterinarka. U slobodno vrijeme bavi se glazbom i pohađa glazbenu školu. Na svakog psa na kog naleti na ulici, želi ga uzeti sebi. Pomoći će svakom u nevolji i humoristična je dok je u društvu. Organizirana je osoba i sve stiže napraviti na vrijeme.

Laura Zafiroski

Laura je uvijek vesela i nasmijana, te podiže raspoloženje u razredu. Pričljiva je i društvena pa se tako i brzo uklopila u društvo. U slobodno vrijeme izlazi van i druži sa prijateljima.

 

Školska godina 2023/24

S. Prije p. Poslije p.
1. 8.00-8.45 14.00-14.45
2. 8.55-9.40 14.50-15.35
3. 9.50-10.35 15.45-16.30
4. 10.40-11.25 16.40-17.25
5. 11.30-12.15 17.30-18.15
6. 12.20-13.05 18.20-19.05
7. 13.10-13.55  

jpg Kalendar 2023/24

Streljački klub "Kustošija"