Prijaviti se mogu svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet.

Podsjetnik učenicima 8. razreda - UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Dodatni ispiti i provjere te unos rezultata u srednjim školama u kojima je to uvjet za upis provode se između 3. i 6. srpnja.

Kandidati koji nisu zadovoljili preduvjete brišu se s lista 9. srpnja.

10. srpnja u 12:00 sati zaključavaju se liste prioriteta kandidata.

Nakon 10. srpnja u 12:00 sati neće biti moguće mijenjati škole niti njihov redoslijed pa je  jako važno da svi učenici i roditelji provjere poredak škola po prioritetu te ima li učenik na svojoj listi prioriteta navedenu barem jednu školu u koju upada.

Podsjećamo vas da je preuzimanje i potpisivanje PRIJAVNICA dogovoreno za srijedu, 11.srpnja u 18:00, te da obavezno dolaze roditelj ili skrbnik i učenik.

S tim datumom završavaju obaveze našeg upisnog povjerenstva. Podsjećamo da provjerite imate li svjedodžbe 5., 6., 7., i 8. razreda. Rok za podnošenje zahtjeva za izdavanje svjedodžbi u tajništvu je do 10.07.2018.

13.7.2018. objavit će se konačne ljestvice poretka po školama.

Nakon završenog rangiranja trebate pratiti obavijesti na web stranici te srednje škole te postupati prema njihovim uputama.

UPISNICU ZA SREDNJU ŠKOLU ispisujete sa učeničkog sučelja na stranici Upisi.hr i odnosite ih u srednju školu između 13. i 19. srpnja, zajedno sa svjedodžbama i svim papirima kojima dokazujete dodatne bodove. 

Podsjetnik učenicima 8. razreda s teškoćama u razvoju

Dragi učenici,

ako niste uspjeli upisati željeni program na ranijim upisima, vaš je zadatak prijaviti programe kao i redovni učenici na stranici upisi.hr i to možete učiniti već danas. U tom slučaju pogledajte raniju obavijest na stranici i sve važne datume koji vrijede za redovne učenike i njihov upis. 

 

Podsjetnik učenicima 8. razreda - UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Dragi osmaši,

danas počinju prijave obrazovnih programa na stranici upisi.hr. Podsjećamo vas još jednom da je 11.7. (18:00) roditeljski sastanak na koji dolazite zajedno s roditeljima i potpisujete prijavnice koje će škola isprintati; upisnice ćete sami isprintati i nositi u srednju školu u koju ćete se upisati. Na upis je potrebno odnijeti, uz osobne dokumente i ispravne svjedodžbe, sve potvrde kojima dokazujete dodatne bodove ili zdravstvene teškoće.

Učenici koji su zbog zdravstvenih teškoća dobili preporuku HZZ-a za nekoliko obrazovnih programa trebaju te programe opet prijaviti na kartici ''obrazovni programi''. 

Hodogram je dostupan i na sljedećem linku: https://www.upisi.hr/upisi/docs/Hodogram_redovni_ucenici.pdf

 

Kalkulator bodova - aplikacija za osmaše

Dragi osmaši, portal srednja.hr nudi pomoć u računanju bodova za upis u srednju školu u obliku aplikacije Kalkulator bodova. Aplikacija sadrži i informacije o programima srednjih škola te pragovima koje je potrebno prijeći za svaki od njih. Provjeri kako funkcionira na poveznici https://www.srednja.hr/srednja-kalkulator/

OŠ grofa Janka Draškovića

Vrapčanska 7

21.5.2018.

SUGLASNOST ZA ODLAZAK NA TERENSKU  NASTAVU

Poštovani roditelji, molimo vas da svojim potpisom date suglasnost za odlazak vašeg djeteta na terensku nastavu u Karlovac – Dubovac planiranu za 24. svibnja 2018. (četvrtak). Polazak je ispred škole u 8:30h, a potrebno je platiti 140 kuna.

Ime i prezime učenika: ______________________________          Razred: 5. ____

IME I PREZIME RODITELJA/SKRBNIKA: ___________________________

Vlastoručni potpis roditelja/skrbnika: ___________________________

Otvoreni dani IX. gimnazije

           Untitled

Webinar za učenike koji upisuju I. razred srednje škole

                     webinar

Dragi osmaši, u četvrtak 24. svibnja možete se uključiti u webinar na temu provedbe ovogodišnjih elektroničkih prijava i upisa učenika u prvi razred srednje škole. Više informacija na: https://www.upisi.hr/upisi/.

Upisi u srednju školu - prezentacija

pdfUPISI_u_srednju_skolu_sk.god_2017-2018.pdf

 

Roditeljski sastanak

Roditeljski sastanak za 8.razrede - 10. srpnja 2017. u 18 sati dužni su roditelji doći s djetetom na potpis prijavnice.

pdfPrimjeri_bodovanja.pdf

pdfPublikacija_2017_2018_teskoce.pdf

pdfPublikacija_2017_2018_umjetnicke_sportasi.pdf

pdfPublikacije_2017_2018_Redovni.pdf

Odluka o upisu učenika u 1. razred srednje škole 2017./2018.

pdfOdluka_o_upisu_učenika_u_1._razred_srednje_škole_2017-18.pdf

Što nakon osnovne?

obrtnicki sajamSajam u organizaciji Obrtničke komore Zagreb i suorganizaciji Grada Zagreba, Zagrebačke županije i Zagrebačkog velesajma održava se na Zagrebačkom velesajmu od 26. – 28. travnja 2017.

Sajam predstavlja promociju obrtničkih zanimanja među mladim generacijama jer se na njemu vrši prezentacija različitih obrtničkih zanimanja radi motiviranja mladih za upis strukovnih obrtničkih škola, održavaju obrtničke manifestacije (modne revije, frizerski show,  revija kozmetičara - Zlatni ruž, cvjećara, nagradne igre za učenike i dr) a na sajmu se i prezentiraju kratki filmovi o deficitarnim obrtničkim zanimanjima.

Prezentiraju  se razna  strukovna zanimanja (alatničari, automehaničari, autostruke, bravari, kovači, metalci, plastičari, električari, dimnjačari, građevinari, instalateri centralnog grijanja i plinoinstalateri i plinoserviseri, limari i vodoinstalateri, stolari, soboslikari i ličioci, fotografi, knjigoveže fotokopiraone, kartonažeri, rtv elektroničari i precizni mehaničari, frizeri, kozmetičari, pedikeri i cvjećari, intelektualne usluge, suveniri, zlatari, staklari, optičari, krojači, klobučari, kišobranari, kožna galanterija, krznari, postolari, trgovci, ugostitelji, slastičari, vinogradari, prijevoznici, taksi vozači  i dr.)

Ulaz je besplatan!

Upisi u srednje (prošlogodišnji uvjeti)

U priliženom dokumentu može se vidjeti koliko je bodova bilo potrebno za upise u pojedine srednje škole u tekućoj školskoj godini 2016./2017.
To može poslužiti kao orijentir koliko će biti potrebno u idućoj 2017./2018. školskoj godini za upise u pojedine srednje škole u Gradu Zagrebu. Uz njega je priložiložen i dokument s popisom predmeta važnih za uspis u srednje škole.

pdfBroj_bodova_potrebnih_za_upis_.10-21.pdf

pdfPopis_predmeta_koji_se_boduju_za_upis_MZO.pdf

 

Upisi u srednju

upis-srednja copyPravo upisa u prvi razred srednje škole, pod jednakim uvjetima, imaju svi učenici nakon završenog osnovnog obrazovanja, u okviru broja upisnih mjesta utvrđenih odlukom o upisu koji za svaku školsku godinu donosi ministar nadležan za obrazovanje.
Pod jednakim uvjetima u srednje škole upisuju se:
• hrvatski državljani;
• Hrvati iz drugih država te
• djeca državljana iz država članica Europske unije.

Satnica i kalendar

S. Prije p. Poslije p.
1. 8.00-8.45 14.00-14.45
2. 8.55-9.40 14.50-15.35
3. 9.50-10.35 15.45-16.30
4. 10.40-11.25 16.40-17.25
5. 11.30-12.15 17.30-18.15
6. 12.20-13.05 18.20-19.05
7. 13.10-13.55  

jpg Kalendar 2018/19

Obrasci

jpg Ispričnica roditelja

jpg Upis u drugu školu

jpg Ispis iz izborne

jpg Ispisnica iz OŠ

Office365

Profesori i učenici imaju pravo na besplatni Office365.

Upute za preuzimanje