Prijaviti se mogu svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet.

Prijavnice za upis u srednju školu

Dragi osmaši,

 

izbor srednjoškolskih programa na upisi.hr završava u srijedu 22. srpnja. Dobro pogledajte zadovoljavate li sve uvjete za vaše izabrane škole: broj bodova, strani jezici, dodatne provjere, liječnički pregled i ostalo. Ako niste unutar upisne kvote niti jedne škole koje ste izabrali, izaberite barem jednu školu čije uvjete zadovoljavate da ne biste ostali neupisani.

U srijedu također započinje ispis prijavnica na upisi.hr. Ove godine je omogućeno online dostavljanje prijavnica na mail vaše razrednice. Prijavnicu možete dohvatiti sami na vašem profilu te ju potpisujete vi i vaši roditelji. Potpisane prijavnice možete skenirane ili fotografirane poslati na mail vaše razrednice. Molimo sve one koji su u mogućnosti prijavnice dostaviti online da to učine u srijedu 22. srpnja tijekom dana. Oni koji nisu u mogućnosti to napraviti online, mogu doći u školu u četvrtak 23. srpnja od 9:00 do 11:00 potpisati prijavnice. Prijavnicu obvezno potpisuju učenik i roditelj/skrbnik. Molimo da se pridržavate navedenih rokova.

 

Sretno!

Obavijest za upise u srednju školu: početak prijava programa za srednje škole na upis.hr

Dragi roditelji i učenici 8. razreda,

 

danas, 8.7. počinju prijave programa srednjih škola na upisi.hr. Prijave programa za koje je potrebno polagati prijemni ispit traju do 12.7., te raspored prijamnih ispita za odabrane programe možete vidjete na kartici "Moj raspored". Prijave svih ostalih programa traju do 22.7., a 13.7. je rok za dostavu dokumenata vašim razrednicama za dodatne bodove prema posebnom elementu. Molimo vas da pazite na zadane rokove.

Upute za prijavu i korištenje stranice upisi.hr možete pronaći u virtualnim učionicama sata razrednika za vaš razredni odjel kao powerpoint prezentaciju ili na stranicama upisi.hr u pdf formatu. Ako se ne možete samostalno prijaviti i odabrati željene programe na upisi.hr, javite se vašim razrednicama ili stručnoj službi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Želimo vam da upišite vaše željene programe,

SRETNO!

Obavijest za upise u srednju školu: konačne liste za učenike s teškoćama u razvoju

Dragi roditelji i učenici 8. razreda,

 

danas su objavljene konačne liste za upis učenika s teškoćama u razvoju. Ako ste upisali željenu školu, pratite na web stranicama te škole kada im trebate dostaviti sve potrebne dokumente. Okvirni datumi su od 27.-31. srpnja. Ako niste uspjeli upisati srednju školu putem postupka za učenike s teškoćama u razvoju, ulazite u redovni postupak putem web stranice upisi.hr. Upute za prijavu i snalaženje na stranici upisi.hr možete preuzeti u obliku powerpoint prezentaciju u virtualnim učionicama sata razrednika za vaš razred ili u pdf formatu na samoj stranici upisi.hr. Ako niste u mogućnosti sami obaviti prijavu i izbor srednjih škola, javite se svojoj razrednici ili stručnoj službi na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

 

Sretno!

Obavijest o upisu u srednje škole

Dragi roditelji i učenici 8. razreda,

u srijedu 27. svibnja Ministarstvo znanosti i obrazovanja donijelo je ODLUKU O UPISU UČENIKA U I. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021.

Ovom odlukom propisani su postupak i rokovi za upis u 1. razred srednje škole za 2020/2021. godinu. 

Stručna služba će u suradnji s razrednicima 8. razreda informirati učenike i roditelje o postupku upisa.

Odluku možete pročitati na sljedećoj poveznici:https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2020_05_62_1240.html

Želimo svim našim osmašima da se uspješno upišu u svoju željenu srednju školu!

Obavijest za roditelje i učenike 8. razreda

Dragi roditelji i učenici 8. razreda, stigla je obavijest Ministarstva znanosti i obrazovanja u vezi upisa u srednje škole.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja pripremilo je Odluku o upisu u prvi razred srednje škole. Za razliku od prethodnih godina, kada se dostava dokumentacije učenika provodila osobno, sada se daje mogućnost slanja dokumentacije elektroničkim putem čime se cijeli postupak modernizira i ubrzava, a roditeljima i učenicima omogućuje da ne moraju osobno dolaziti u škole.

Ministarstvo je dakle propisalo mogućnost dostave prijavnica za upis, kao i dokumenata o ispunjavanju posebnih uvjeta za upis, i elektroničkim putem. Isto tako, nakon objave konačnih ljestvica poretka kandidata - 25. srpnja 2020. učenici ili roditelji/skrbnici upisnice u srednju školu mogu dostavljati i elektroničkim putem, što do sada nije bilo moguće. 

Upis učenika u I. razred srednje škole događa se u specifičnim okolnostima tijekom ove školske godine - epidemija koronavirusa, štrajk, provedba nastave na daljinu, kasniji završetak nastavne godine za 12 dana u odnosu na prošlu godinu zbog nadoknade nastave izgubljene u štrajku. Sve je to utjecalo na upisne rokove u Ljetnom upisnom roku, a oni su uvjetovani postupcima i tehničkim uvjetima tijekom elektroničkih prijava i upisa u srednje škole koji moraju biti takvi da svima daju jednake prilike. Objava konačnih ljestvica poretka kandidata ove godine iznimno je pomaknuta na 25. srpnja 2020. s obzirom na kasniji završetak nastavne godine, što je 12 dana kasnije u odnosu na prošlu godinu. Međutim, učenici i roditelji mogu sve obaviti elektronički – na daljinu.

Link za obavijest na web stranicama Ministarstva: https://mzo.gov.hr/vijesti/mzo-upisi-u-srednje-skole-online-ne-mora-se-vise-fizicki-doci-u-skole/3742

CISOK Malešnica - niz predavanje za roditelje učenika osmih razreda

Tijekom veljače i ožujka CISOK Zagreb organizira predavanja za roditelje učenika osmih razreda na temu odabira srednje škole.  Roditelji će se upoznati s elementima o kojima je potrebno voditi računa pri donošenju odluke o srednjoj školi, procesima upisa, mogućnostima informiranja i savjetovanja, te će im to, vjerujemo, pomoći da pruže još veću podršku svojoj djeci. Predavanje traje oko 60 min i interaktivnog je tipa.

Roditeljski sastanak za učenike 8. razreda

Roditeljski sastanak za učenike i roditelje 8. razreda (potpisivanje prijavnica) održat će se 11. srpnja (četvrtak) u 18:00, svaki razred u svojoj učionici. 

Roditeljski sastanak - upisi u srednju školu

Zajednički roditeljski sastanak održat će se 27.5.2019. (ponedjeljak) u 18:20 u predvorju škole. 

Pedagoginja škole Božena Rajič

Dan otvorenih vrata Zrakoplovne tehničke škole

plakat kao slika za web

Webinar za učenike koji upisuju 1. razred srednje škole

U suradnji s Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom (CARNET) predstavnici Ministarstva znanosti i obrazovanja za sve učenike koji upisuju I. razred srednje škole u školskoj godini 2019./2020. organiziraju informativni webinar na temu provedbe ovogodišnjih elektroničkih prijava i upisa u srednje škole. 

UPISI U 1. RAZRED SREDNJE ŠKOLE U ŠK.GOD. 2019./2020.

Dragi osmaši i dragi roditelji osmaša,

približava se vrijeme upisa u srednju školu. Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je Odluku o upisu u 1. razred srednje škole u školskoj godini 2019./2010. 

GIRL'S DAY u Elektrostrojarskoj obrtničkoj školi

Girls day-novi-01 424x600

Dani otvorenih vrata IX. gimnazije

„Dojdi 8maš” i postani učenik naš!

www.9gimnazija.hr

Dan otvorenih vrata IX. gimnazije - 18. svibnja 2019. od 10 do 13 sati

3 u 1 :)

Dani otvorenih vrata IX. gimnazije  - Učenici osmih razreda i njihovi roditelji imat će priliku upoznati se s našim profesorima i učenicima, informirati se o našim aktivnostima, projektima i rezultatima. 

Dani otvorenih vrata EU projekata - Istoga dana će naši učenici, sudionici Erasmus+ i eTwinning projekata predstaviti  EU projekte u kojima sudjeluju. 

Hrvatska volontira 2019. - Volonteri IX. gimnazije će na licu mjesta prezentirati svoje aktivnosti i to tako da će s volonterima iz poslovnog sektora bojati klupe u našoj prezentacijskoj dvorani, tzv. pjevaoni. 

Dobro nam došli!

Zanimljivosti iz Industrijske strojarske škole

Na poveznici https://libar.carnet.hr/ možete pogledati e-Knjigu Zašto upisati ISŠ?! Učenici pri tome koriste svoj AAI@Edu elektronički identitet ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ) i lozinku kojom se koriste za pristup e-Dnevniku. 

Autori e-Knjige  nadaju se da će učenici osmih razreda i njihovi roditelji odgovore na pitanja: "A što sad? Kamo nakon osnovne škole? Kako donijeti odluku o budućem zanimanju?" pronaći baš u ovoj e-Knjizi.

Podsjetnik učenicima 8. razreda - UPISI U SREDNJU ŠKOLU

Dodatni ispiti i provjere te unos rezultata u srednjim školama u kojima je to uvjet za upis provode se između 3. i 6. srpnja.

Kandidati koji nisu zadovoljili preduvjete brišu se s lista 9. srpnja.

10. srpnja u 12:00 sati zaključavaju se liste prioriteta kandidata.

Nakon 10. srpnja u 12:00 sati neće biti moguće mijenjati škole niti njihov redoslijed pa je  jako važno da svi učenici i roditelji provjere poredak škola po prioritetu te ima li učenik na svojoj listi prioriteta navedenu barem jednu školu u koju upada.

Podsjećamo vas da je preuzimanje i potpisivanje PRIJAVNICA dogovoreno za srijedu, 11.srpnja u 18:00, te da obavezno dolaze roditelj ili skrbnik i učenik.

S tim datumom završavaju obaveze našeg upisnog povjerenstva. Podsjećamo da provjerite imate li svjedodžbe 5., 6., 7., i 8. razreda. Rok za podnošenje zahtjeva za izdavanje svjedodžbi u tajništvu je do 10.07.2018.

13.7.2018. objavit će se konačne ljestvice poretka po školama.

Nakon završenog rangiranja trebate pratiti obavijesti na web stranici te srednje škole te postupati prema njihovim uputama.

UPISNICU ZA SREDNJU ŠKOLU ispisujete sa učeničkog sučelja na stranici Upisi.hr i odnosite ih u srednju školu između 13. i 19. srpnja, zajedno sa svjedodžbama i svim papirima kojima dokazujete dodatne bodove. 

Podsjetnik učenicima 8. razreda s teškoćama u razvoju

Dragi učenici,

ako niste uspjeli upisati željeni program na ranijim upisima, vaš je zadatak prijaviti programe kao i redovni učenici na stranici upisi.hr i to možete učiniti već danas. U tom slučaju pogledajte raniju obavijest na stranici i sve važne datume koji vrijede za redovne učenike i njihov upis. 

 

Školska godina 2020/21

S. Prije p. Poslije p.
1. 8.00-8.40 14.10-14.50
2. 8.50-9.30 14.55-15.35
3. 9.40-10.20 15.45-16.25
4. 10.25-11.05 16.35-17.15
5. 11.10-11.50 17.20-18.00
6. 11.55-12.35 18.05-18.45
7. 12.40-13.20  
8. 13.25-14.05  

hr/pocetna/prijavaRaspored ulaska u šk.

jpg Kalendar 2020/21

Obrasci

jpg Ispričnica roditelja

jpg Upis u drugu školu

jpg Upis u izbornu

jpg Ispis iz izborne

jpg Ispisnica iz OŠ

Office365

Profesori i učenici imaju pravo na besplatni Office365.

Upute za preuzimanje

Streljački klub "Kustošija"