Korisničko ime unijeti bez @skole.hr

Prijaviti se mogu svi koji posjeduju AAI@EduHr elektronički identitet.

O profesorima

1 1 1 1 1 5.00 (Glasova: 5)

Za početak moram reći da u našoj školi predaju stručni i odlični profesori. Svi nam pokušavaju izići u susret i pokušavaju nam pomoći što bolje mogu. Nismo uvijek bili mirni na satovima, no onisu našli načina kako nas smiriti i dovršiti predavanje. 

Posljednje četiri godine osnovne škole bile su vrlo zanimljive. Bilo je tu mnogo zabave, ali i problema i poteškoća. Naša je razrednica, Verica Savić, uvijek bila uz nas i nastojala nam je pomoći. Puna je razumijevanja. Na radionicama za vrijeme sata razrednika često smo pričali o budućnosti i dobivali smo različite savjete. Uvijek je rješavala razredne probleme i uvijek nam je bila na raspolaganju. Osim toga, odlično predaje matematiku. Na satovima je zanimljivo, a gradivo je uvijek bilo dobro objašnjeno i nismo imali nikakvih pitanja. Nije uvijek bilo mirno, ali nas je uspijevala smiriti i objasniti gradivo. Nastojala nam je pomoći i uvijek nam je izlazila u susret kad je bilo potrebno. Zajednička druženja na izletima i maturalcu su bila veoma zabavna. Odlična je i profesorica i osoba, imali smo sreće što nam je baš ona razrednica. Te će sreće imati i buduća generacija.

 

Hrvatski jezik većini nije bio muka. Profesorica Tilda Raić-Ergović vrlo nam je dobro i bez problema objasnila gradivo. Mnogi satovi su bili i zanimljivi i zabavni. Naučili smo mnogo toga, ne samo o hrvatskom jeziku, već i o životu, ljudima, njihovom ponašanju, svijetu oko nas. Zahtijevala je da nam sve bude jasno i da ono što radimo na satu bude naučeno, a ne „naštrebano“. Nastojala je pomoći i izići u susret svima.

Na satovima Engleskog jezika mnogo smo naučili. Profesorica Franka Stjepanjek prolazila je s nama mnoge vježbe i listiće. Gradivo nam je uvijek bilo jasno, profesorica nam je uvijek bila na raspolaganju i uvijek nam je odgovarala na sva pitanja. Bila je tolerantna prema svim učenicima i svakome je nastojala pomoći. Osim što su bili poučni, satovi su bili i zabavni. Ponekad smo znali igrati i igre kojima nam je gradivo dodatno približeno i objašnjeno.

Njemački jezik je izborni predmet, stoga nisu svi imali priliku biti na nastavi kod profesorice Mirane Pažin. Svako je gradivo odlično objašnjeno. Nije zahtijevala previše od nas. Gradivo je bilo objašnjavano kroz listiće i ilustracije. Imala je razumijevanja za sve učenike i svima je nastojala pomoći. Satovi su bili i zabavni. imali smo vremena i za rad i za razgovor i šalu.  

Profesorica Kemije, Vlatka Husetović, svim je učenicima uvijek bila zanimljiva. Svi pamtimo brz ritam odrađivanja nastave. Profesorica je zahtijevala mnogo od nas kako bismo mnogo toga znali u budućnosti. Trudila se da je svima sve jasno. Gradivo je objašnjavano kroz mnoge različite materijale i kroz mnogo pokusa. Satovi su često bili napeti, no znalo je biti i zabavnih sati. Svim je učenicima nastojala pomoći najbolje što je mogla. Htjela je da uvijek dajemo najbolje od sebe i da to pokažemo.

Satovi Biologije nisu bili dosadni sa profesoricom Anamarijom Boljkovac. Profesorica je nastojala sve svoje znanje prenijeti nama. Svako je gradivo bilo objašnjeno. Učila nas je mnogo više od onoga što piše u udžbeniku. Dosta je zahtijevala od nas kako bismo mogli mnogo toga znati i primijeniti u budućnosti. Najviše je tražila da povezujemo stvari i pojmove. Htjela je da biologija bude naučena s razumijevanjem, a ne „naštrebana“. Nismo je imali cijelo vrijeme, ali u razdoblju u kojem nam je ona predavala vrlo smo mnogo naučili. 

Likovna kultura je predmet u kojem naš uspjeh ovisi većinom o talentu. Profesorica Nikolina Šimunović bila je tolerantna i svakog je učenika ocjenjivala prema njegovoj sposobnosti. Najvažnije joj je bilo da se potrudimo. Pomagala je učenicima i uvijek odgovarala na sva postavljena pitanja. Zadaci su bili zanimljivi. Radovi nisu uvijek bili savršeni (ipak nismo umjetnici), no profesorica je cijenila trud svakog učenika te je nagradila trud svakog učenika.

Satovi Fizike kod profesorice Nikoline Svoboda-Cvitković bili su zanimljivi i zabavni. Izvodili smo mnogo pokusa koji su nam pomogli u razumijevanju gradiva. Gradivo je uvijek bilo dobro objašnjeno, a profesorica je odgovarala na sva pitanja i pomagala nam je riješiti nejasnoće. Na satu nije uvijek bio red, ali profesorica nas je znala smiriti. Gradivo smo dosta ponavljali i rješavali smo razne listiće. Većina je voljela njezine satove koji su, osim što su bili poučni, bili i zabavni. Imali smo vremena i za rad i za šalu.

Vjeronauk je također izborni predmet, no moram spomenuti i profesoricu Ivu Ileš. Predavala nam je vjeronauk u 8. razredu. Gradivo je dobro objašnjeno. Profesorica nije zahtijevala puno od nas, no zahtijevala je trud i pristojnost. Cijeni javljanje učenika na satu i pristojno ponašanje. Bila je otvorena i rado je odgovarala na naša pitanja.

Profesorica Martina Madžarević-Petričević predavala nam je Tehničku kulturu u 8. razredu. Gradivo je bilo odlično objašnjeno te nam je bilo sve jasno. Odgovarala je na sva pitanja vezana za gradivo. Svakom se učeniku trudila izići u susret.  Osim što ocjene dobivamo znanjem, dobivamo ih i trudom uloženim na projekte. Nismo umjetnici, profesorici je važno da se potrudimo. Tolerantna je prema svim učenicima.

Profesorica Geografije, Marija Fišter, uvijek je tražila da budemo samostalni i da logički zaključujemo. Htjela je da samostalno istražujemo i snalazimo se. Gradivo je uvijek bilo jasno i dobro objašnjeno. Tražila je i da razumijemo sve što pričamo i da ne „štrebamo“. Trudila se svima pomoći i svima je nastojala pomoći i izići u susret. Osim što smo mnogo naučili, bilo nam je i zabavno. Bilo je vremena i za rad i za šalu i razgovor. 

Profesorica Renata Radoš održavala nam je satove Tjelesne i zdravstvene kulture u 7. i 8.  razredu. s obzirom na to da nismo svi sposobni odraditi sve vježbe, prema nama je bila vrlo tolerantna i cijenila je trud svakog učenika. Satovi TZK-a su bili vrlo zabavni. Uz vježbe, rad i ocjenjivanje, zabavljali smo se i razgovarali.

Profesor Zlatko Bobić, predaje nam Informatiku posljednje četiri godine. Prenosi nam mnogo znanja. Često radimo samostalne projekte i tako mnogo naučimo. Radimo na mnogo različitih programa i tako proširujemo svoje znanje. Profesor zna mnogo toga o računalima i tehnologiji te to znanje pokušava prenijeti nama.

Satovi Glazbene kulture vrlo su zanimljivi sa profesorom Armandom Filipijem.  Satovi su poučni, ali i zabavni. Profesor odlično objašnjava gradivo, na lijep način i kroz šalu komunicira s učenicima. Na traži mnogo od nas. Na satu nas pouči i stvarima koje ne pišu u knjizi.

Povijest nam također nije muka. Profesor Vlado Anić održava zanimljive satove. Mnogo naučimo, ali se stignemo i šaliti i smijati. Profesor traži da razumijemo gradivo, da ga znamo samostalno ispričati te da sastavljamo samostalne rečenice. Nismo uvijek mirni, ali profesor nas uvijek smiri pošto zna držati red u razredu. Gradivo je dobro objašnjeno i uvijek nam je sve jasno. Važno mu je da razmišljamo i logički zaključujemo.

Na kraju se zahvaljujem svim profesorima, a posebno razrednici, na strpljenju koje su uložili poučavajući nas i na količini znanja koje su nam prenijeli.

Školska godina 2023/24

S. Prije p. Poslije p.
1. 8.00-8.45 14.00-14.45
2. 8.55-9.40 14.50-15.35
3. 9.50-10.35 15.45-16.30
4. 10.40-11.25 16.40-17.25
5. 11.30-12.15 17.30-18.15
6. 12.20-13.05 18.20-19.05
7. 13.10-13.55  

jpg Kalendar 2023/24

Streljački klub "Kustošija"